Please enable JS

IV Jornada de comunicació: Sèries de televisió, una mirada cristiana

Divendres, 29 març, 2019 - 18:30

Obert

El món audiovisual a la carta que ens proporcionen les plataformes de televisió per cable està canviant la nostra manera de consumir televisió i d’entendre la realitat a través de les sèries de ficció.

En aquesta IV Jornada de comunicació de l’ACO que convoquem conjuntament amb Cristianisme i Justícia volem reflexionar a l’entorn del fenomen de les sèries de televisió amb una mirada cristiana. Hem convidat tres persones que provenen del món de la universitat i que s’hi han acostat des de diferents vessants:

· Sonia Herrera, responsable de comunicació de Cristianisme i Justícia, doctora en Comunicació Audiovisual i Publicitat. Està especialitzada en educomunicació, periodisme de pau, cinema/sèries de televisió i estudis feministes.

· Maria-Jose Masanet Jordà, professora i investigadora a la Universitat Pompeu Fabra, és doctora en Comunicació Social i llicenciada en Comunicació Audiovisual. Ha treballat principalment les sèries per adolescents i joves.

· Oriol Quintana, és professor adjunt a la Càtedra d’Ètica i Pensament Cristià a l’IQS, Universitat Ramon Llull. Compta amb una llarga experiència en el món de l’ensenyament i és autor de diversos llibres sobre filosofia.

Teniu més informació al programa.

Etiqueta per a la jornada: #SèriesACOCiJ.

Podeu seguir la jornada en directe per streaming a través del web https://www.cristianismeijusticia.net/en-directe.

Cristianisme i Justícia Carrer de Roger de Llúria, 13, Barcelona 08010