Please enable JS

Setmana Santa ACO «Jesucrist, llavor de Vida»

Dijous, 14 abril, 2022 - 17:00 a Diumenge, 17 abril, 2022 - 11:00

Obert

El lema d’aquesta Santa Santa va molt en la línia del lema d’aquest curs i del XIIè Consell, Sembrem grans de mostassa avui. En aquest camí que fem plegats i plegades, Jesús és la llavor que ens fa actuar per donar fruit a la nostra acció, el nostre compromís i la reflexió interior tan necessària per continuar fent camí, malgrat les dificultats.

Aquesta Setmana Santa reprenem les celebracions a Can Bajona i estem molt il·lusionats i il·lusionades amb aquesta tornada a la presencialitat, després que durant dos anys no hem pogut celebrar la Pasqua en comunió en un mateix indret.

Aquest és un moment important per gaudir els uns dels altres, com la família que som, i celebrar la Passió, Mort i Resurrecció del Senyor. Volem que aquesta trobada esdevingui una Pasqua il·lusionant, amb aires de renovació i de transformació interior.

Us convidem a participar, si és possible, de tota la trobada, o d’algun moment de la mateixa. I us recordem i insistim en que sigueu responsables a l’hora de fer les vostres inscripcions, sense esperar a última hora, per facilitar una millor organització d’aquests dies. Podeu fer les inscripcions a la secretaria de l’ACO, fins el dia 8 d’abril per telèfon 93 505 86 86 o per correu electrònic a: secretaria@acocat.org.

Als annexos teniu el programa i preus de la Setmana Santa i els tallers.

Granja Escola Can Bajona Km. 74,5 de la C-55 (entre Cardona i Solsona), Clariana de Cardener 25290