Please enable JS

Trobada de responsables “La nostra vivència d’Església”

Dissabte, 17 febrer, 2024 - 14:00 a Diumenge, 18 febrer, 2024 - 13:00

Militància
La trobada de responsables dels propers dies 17 i 18 de febrer del 2024 a Cornellà de Llobregat començarà dissabte a primera hora de la tarda i s'allargarà fins diumenge amb el dinar inclòs. De cara a una part del treball que compartirem a la trobada, et demanem que omplis el QÜESTIONARI que s'adjunao sobre LA NOSTRA VIVÈNCIA D'ESGLÉSIA, l'eix principal de la trobada, que surt d'una moció-resolució aprovada al XII Consell de l'ACO. També hi haurà un taller sobre la Revisió de Vida Oberta.
Ja està obert el període d'inscripcions per a la trobada. Si vols assistir, t'has d'inscriure mitjançant aquest formulari:
El termini per a les inscripcions finalitza dilluns 12 de febrer. Si us plau, si ja saps que hi assistiràs, no esperis fins al darrer moment per fer la inscripció. Així també ens facilitaràs una mica la feina d'organització.
Tens tota la informació sobre horaris, preus, material que has de portar, etc, al programa.
Tot i que hi ha diferents opcions de preus, et recomanem que participis a tota la trobada, des de dissabte i fins diumenge amb el dinar inclòs, donada la importància dels temes a tractar i per aconseguir aquest clima de comunitat que hi ha a les trobades de l'ACO.
Casa Betània Carrer Bonavista, 37, Cornellà de Llobregat 08940