ACO

Acció Catòlica Obrera

La Revisió de Vida, l’Estudi d’Evangeli i la Prioritat de Curs

Els i les militants de l’ACO es troben de forma periòdica i fan servir dues metodologies bàsiques en les reunions: la Revisió de Vida i l’Estudi d’Evangeli.

  • La Revisió de Vida consisteix a analitzar un fet de la vida diària que hagi passat a alguna persona del grup des de la mirada de l’Evangeli. Té tres fases: Veure, Jutjar i Actuar. A la fase de Veure s’exposa la situació que es revisa, fixant-se en les causes i les conseqüències del fet, i la resta d’integrants del grup en presenten de semblants. A la de Jutjar s’intenta analitzar el que ha passat d’acord amb els fets i les paraules de Jesús a l’Evangeli. A la fase d’Actuar els membres del grup adquireixen compromisos a partir de la revisió realitzada. Si vols conèixer més, consulta aquest Anem a fons.
  • L’Estudi d’Evangeli consisteix en una lectura analítica d’un fragment del Nou Testament amb la voluntat de conèixer millor la Bona Nova de Jesús en una clau actual. No és un estudi acadèmic. La idea principal és analitzar el text triat de l’Evangeli amb la voluntat que ajudi a guiar el dia a dia d’aquells que el realitzen.

L’ACO defineix també una Prioritat de Curs, que marca la temàtica general de bona part del treball dels grups del moviment. Aquesta prioritat es decideix cada quatre anys a partir de les aportacions dels diferents grups. Actualment la prioritat del curs és “la Fe en Jesucrist, un motor per viure i compartir”.

COM CONNECTAR-NOS

ACO ACCIÓ CATÒLICA OBRERA
C/Tapioles, 10 2n, 08004 Barcelona
hola@acocat.org
93 505 86 86

APUNTA'T A L'E-BUTLLETÍ

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per provar si vostè és un visitant humà i així evitar l'enviament de correu brossa.