Please enable JS

La coresponsabilitat, primera línia de treball per al proper curs

Darrer Comitè Català del curs el 17 de juny

juny 26/Joan Andreu Parra/

Coresponsabilitat, formació i iniciació van ser les línies de treball aprovades a l’XI Consell de l’ACO i el Comitè Català ja està treballant sobre com desenvolupar-les. De fet, el gruix del temps de la trobada del 17 de juny passat es va dedicar a aquest tema i a valorar el Consell. També es va decidir adherir-se com a ACO al manifest de les Càrnies en Lluita i de la Xarxa d’Economia Solidària al qual també us convidem a fer-ho individualment des d’aquest enllaç.

El Comitè Català va decidir començar el curs vinent per la coresponsabilitat encara que la idea és que per les tres línies de treball hi hagi objectius de curs per al conjunt del Moviment i específics de cada Zona. Pel que fa a la coresponsabilitat s’abordaran diferents aspectes com: l’acompanyament, la fidelitat al grup, l’economia, l’ús del temps, com ser militant d’ACO allà on som i el fet que les zones treballin la coresponsabilitat en el dia a dia de la Zona.

Del Consell es va valorar el bon clima que hi va haver i la nova metodologia que va facilitar l’expressió de les diferents sensibilitats i va ser molt amena, malgrat hi ha aspectes a millorar com el fet d’encarrilar millor les conclusions i que les propostes vinguin acompanyades de mitjans. Pel que fa al balanç econòmic hi ha hagut un petit superàvit a conseqüència de que no s’ha imprès cap documentació sorgida del Consell.

La propera Jornada General tindrà per lema «On tenim el tresor tenim el cor.» Hi haurà una ponència i alguns testimonis per reflexionar sobre l’ús del temps. Quant al material es distribuirà una Revisió de Vida programada perquè es treballi en els grups i un Estudi d’Evangeli perquè es pugui treballar a les zones. Per últim, va aprovar-se el calendari de curs i la distribució de tasques entre les diferents zones i diòcesis.Altres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE