Espiritualitat i vida cristiana

Dilluns, 17 maig, 2021 - 09:50
Mandat JOC SEPA.
Dilluns, 17 maig, 2021 - 09:48
Ens adrecem a totes les persones que us estimeu la Joventut Obrera Cristiana, tant les qui hi heu estat militants, les qui sou o heu estat consiliaris, com les qui sense haver-hi militat coneixeu i valoreu la tasca d’apoderament juvenil i d’evangelització que porta a terme el moviment.
Josep Otón va aprofundir en l’espiritualitat weiliana el 8 de maig
Dimecres, 12 maig, 2021 - 08:51
El dissabte 8 de maig es va celebrar la 2a Jornada de formació d’aquest curs centrada en la figura de Simone Weil. Josep Otón, que ja va acompanyar el Recés de l’ACO i que va fer la tesi doctoral sobre Weil, es va oferir a fer aquesta formació. Us facilitem els materials:
· Vídeo de la xerrada.
· Cronologia de Simone Weil
· Parenostre de Simone Weil
El 22 de maig en el marc de la Jornada de responsables
Dilluns, 10 maig, 2021 - 13:32
[Comitè Permanent] La propera Jornada de Responsables del dissabte 22 de maig del 2021 volem reiniciar el treball de preparació del XII Consell de l’ACO que, si Déu vol, se celebrarà al mes de maig del 2022. Encara no sabem del cert en quines circumstàncies el podrem celebrar, degut a la situació de pandèmia que vivim des de ja fa més d’un any, però confiem i preguem perquè es pugui desenvolupar amb normalitat.
Dies abans l’ACO de Còrdova va defensar el sistema públic de pensions
Dilluns, 10 maig, 2021 - 13:06
Aquest Primer de Maig, amb restriccions sanitàries encara, es va poder celebrar i reivindicar al carrer. Us compartim la crònica que van fer d’aquesta celebració a la diòcesi de Lleida. La teniu disponible a l’enllaç. També, des de la Coordinadora dels moviments i col·lectius del Secretariat de Pastoral Obrera han estat aprofundint en l'eix de treball del Pla Pastoral de l’Arxidiòcesi de Barcelona per aquest curs: la pobresa.
L’espai s’emet setmanalment a Ràdio Estel
Dilluns, 10 maig, 2021 - 12:47
Aquests són els darrers programes Llevat dins la pasta emesos a Ràdio Estel durant abril i la primera setmana de maig (cada divendres a les 17.30 h o bé els dissabtes a les 18 h). Aquest programa ideat i produït per la Pastoral Obrera de Catalunya, a banda d’estar disponible a la secció Ràdio a la carta del web de Ràdio Estel, també està a la plataforma Ivoox.
La V Jornada de comunicació es va celebrar el dissabte 17 d’abril
Dilluns, 19 abril, 2021 - 09:55
En la V Jornada de comunicació de l’ACO es va posar en valor que el moviment ha passat a ser una comunitat tecnològica obligada per les circumstàncies de la pandèmia. Això sí, una comunitat de fe, amb precarietats en l’ús de les noves tecnologies però mirant de posar l’atenció no només en les dificultats pròpies sinó també en acompanyar les dels altres.
Bona acollida del Via Crucis telemàtic i de la ponència de Mariola López Villanueva
Dilluns, 12 abril, 2021 - 15:13
Una bona participació i una bona vivència de la Setmana Santa entre la militància de l’ACO són signe d’aquestes ganes de continuar conreant l’espiritualitat i vivint-la en comunitat per afermar els compromisos per construir un món més just i fratern. A l’ACO, la Setmana Santa d’enguany es va poder concretar en tres moments:
Dilluns, 12 abril, 2021 - 12:55
Testimoni que va preparar el Baix Llobregat per a la quinzena estació del Via Crucis de Setmana Santa.
Santi Boza i Àngela Rodríguez també han participat a un programa de ràdio
Dilluns, 12 abril, 2021 - 12:47
Santi Boza, president de l’ACO, va ser entrevistat àmpliament a El Punt Avui en l’edició de Diumenge de Rams. A l’interviu s’explica el carisma de l’ACO, el que és la Pastoral Obrera i per a què serveix la Revisió de Vida. Podeu llegir l’entrevista a l’enllaç.

COM CONNECTAR-NOS

ACO ACCIÓ CATÒLICA OBRERA
C/Tapioles, 10 2n, 08004 Barcelona
hola@acocat.org
93 505 86 86

APUNTA'T A L'E-BUTLLETÍ

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per provar si vostè és un visitant humà i així evitar l'enviament de correu brossa.