Please enable JS

Tens alguna pregunta pel filòsof Josep M. Esquirol?

L’autor protagonitzarà l’entrevista del proper «Salillum»

març 05/Joan Andreu Parra/

El filòsof i professor de la Universitat de Barcelona, Josep M. Esquirol, serà el protagonista de la propera entrevista a la revista Salillum que sortirà publicada a l’abril-maig vinent. Com fem habitualment, oferim la possibilitat als lectors de formular alguna pregunta que inclourem a les que li farem a Esquirol. Podeu anotar-les al document que s’enllaça amb data màxima el proper 19 de març.

Esquirol torna a ser d’actualitat amb la publicació d’un nou llibre —La penúltima bondat (Quaderns Crema, 2018)— que representa una continuïtat a la reflexió engegada amb La resistència íntima (Quaderns Crema, 2015), que va rebre el Premi Ciutat de Barcelona i el Premio Nacional de Ensayo.

A la seva darrera obra, Esquirol es mostra com un militant en l’esperança: «No hi ha res més viu que la bondat, ni més essencial que la generositat que viu. Res de més viu, res que tingui més força. Per això sosté el món humà. Sense la bondat, la foscor inundaria un món que lliscaria avall cap al caos abismal.»Altres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE