Please enable JS

Tallers de Setmana Santa: una formació privilegiada

Bona valoració dels temes i dels ponents

maig 14/Joan Andreu Parra/

El conjunt dels ponents que van impartir els set tallers de la Setmana Santa passada a Can Bajona han rebut una valoració molt elevada en els qüestionaris que s’han contestat (28 valoracions de 68 inscrits). Els militants que van realitzar aquests tallers subratllen els continguts, la metodologia i la bona predisposició de les persones que impartien els tallers, algunes militants i altres, d’entorns diferents.

En el taller d'acolliment i refugiats, a càrrec de Maria Clapés, es va valorar el fet que fos molt vivencial. Els assistents s’han vist interpel·lats sobre com acull cadascú de nosaltres, les possibilitats d’implicació o la sensibilització a l’entorn d’aquesta situació.

En el taller Evangelització vs Diàleg interreligiós?, a càrrec de Josep M. Pujol, es va agrair el fet de poder conèixer altres tradicions religioses i sentir que des del respecte també s’evangelitza.

En el taller d’analfabetisme informacional, a càrrec d’Albert Dresaire, es va subratllar l’oportunitat de la temàtica i es va poder descobrir que estar ben informats és un dret i un deure.

En el taller El Voluntariat entre les persones privades de llibertat, a càrrec de Xavier Badia, es va posar la mirada no tant en els centres penitenciaris com en les persones privades de llibertat i en el paper del voluntari que «dona una mà en aquest procés personal cap a un futur en el que la reinserció és un dret». Aquí us enllacem un tast d'aquest treball que es fa a presons, en una entrevista que s'ha publicat a CatalunyaReligió.cat.

El taller La iniciació a l’ACO, de deixebles a apòstols en l’església i en el món obrer, a càrrec de Pere Pérez, va ajudar a plantejar-se com evangelitzem i com ens hi ajuda el moviment.

El taller de meditació i silenci, a càrrec de Mercè Solè, es va centrar en el silenci, l’acollida i la icona de la Trinitat de Rublev.

I, per últim, el taller d’economia social, a càrrec de Jordi Morillas de la cooperativa Més Opcions va contribuir a reflexionar i a posar-se en acció per transformar el consum personal i col·lectiu.Altres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE