Please enable JS

Revisió de vida, organització assembleària i igualtat de sexes, valorats a l’ACO

Primera Jornada de formació bàsica del militant, el 16 de novembre passat

desembre 09/Joan Andreu Parra/

«L’ACO ens va ajudar a fer de casa nostra una casa oberta als altres, vam crear un estil de vida entregat als altres, compartíem el que teníem perquè volíem estar oberts a tothom. L’ACO ens va ajudar a creure en tot moment en el què fèiem i a saber per què ho fèiem. No a fer les coses perquè si. Hi havia un Déu d’amor darrere de tot plegat». Aquesta és una part del testimoni que Manolita Olmo va fer per escrit en la 1a Jornada de formació bàsica del militant que es va fer el 16 de novembre passat als locals de la parròquia de Santa Madrona de Barcelona.

La jornada, que va convocar la Comissió de formació, va comptar amb una bona participació (al voltant de 45 persones), inclús de militants joves i es va valorar positivament el desenvolupament i el treball fet. Els testimonis van ser de la generació dels fundadors: Antonio Garcia i Manolita Olmo (de la zona del Baix Llobregat), Josep Sánchez Bosch (de la zona de Montserrat) i complementats amb el consiliari a la diòcesi de Madrid, Fernando Rivas.

Els testimonis van posar en valor la Revisió de Vida, l’organització assembleària i la igualtat de la dona dins del moviment. Es va poder apreciar la importància del moviment en la seva vida i la visió comunitària de la societat sobre la individual. Properament us facilitarem un resum de les aportacions dels diversos grups de treball. La 2a Jornada de formació bàsica del militant que preveu el Pla de formació es realitzarà el 21 de març.

Podeu consultar:Altres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE