Please enable JS

Celebrant els 25 anys del document «La Pastoral Obrera de tota l’Església»

XXV Jornades de Pastoral Obrera al Escorial

desembre 12/Joan Andreu Parra/

Del 29 de novembre a l’1 d’aquest mes de desembre s’han celebrat les XXV Jornades Generals de Pastoral Obrera al Escorial, organitzades anualment pel Departament de Pastoral Obrera de la Comissió Episcopal de l’Apostolat Seglar d’Espanya. Des de diferents experiències vingudes de diòcesis d’arreu de l’Estat espanyol, des de la reflexió conjunta i l’oració es va aprofundir en el que està significant la celebració del 25è aniversari del document «La pastoral obrera de tota l’Església» (conegut com a POTE). Per part de l’ACO van assistir la presidenta Maria Martínez i el president Santi Boza, a banda d’altres militants d’altres diòcesis en representació del moviment i de les delegacions de Pastoral Obrera.

En el comunicat final s’expressava el reconeixement de «la feina com a lloc humà, com a lloc eclesial, com a lloc teologal, i per això el treball humà com a principi de vida ha de seguir estant al centre de la missió de tota l'Església». Podeu consultar el comunicat final de les Jornades a l’enllaç.

Igualment, el proper 20 de desembre a les 17.30 h al programa Llevat dins la pasta de Ràdio Estel s’emetrà una entrevista a Èrika Fabregat, militant de la GOAC i treballadora al secretariat de Pastoral Obrera de la diòcesi de Barcelona, on explica les seves impressions al voltant d’aquestes Jornades.Altres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE