«El món del poder és un món diferent del món real dels evangelis». El biblista Josep Rius-Camps, gran investigador del Còdex Beza, parla de les seves descobertes i intuïcions a l’entrevista que protagonitza a la darrera revista Salillum de l’Acció Catòlica Obrera. En aquest número també s’ha abordat com re-animar l’economia i dotar-la d’un fons més humà, tal i com proposa el papa Francesc, amb un dossier específic dedicat a les alternatives al neoliberalisme que ja s’estan construint: el desenvolupament autocentrat (Miren Etxezarreta), les rendes per als empobrits (Diosdado Toledano), l’economia social i solidària (Anna Fernández i Guillem Subirachs), l’economia vegetal (Bernat Sellarès) i l’economia crítica (Salva Martínez). Pot consultar-se el número, que s'està enviant per correu postal, a l'enllaç.
A l’Editorial «Sembrem grans de mostassa avui» es remarca la importància d’allò petit, que és marcadament evangèlic. El catorzè número de Salillum també inclou un reportatge sobre la reducció del temps de treball. Ernest Botargues, per la seva banda, reflexiona en un article d’opinió sobre el bon morir. També s’aborda la situació al Sàhara Occidental, un territori disputat per la seva abundància en recursos naturals.
L’espiritualitat, en aquesta ocasió, s’aprofundeix per mitjà d’un Estudi d’Evangeli que proposa Manolo Varo Arjona, consiliari de l’ACO de Còrdova, i on desgrana la paràbola del gra de mostassa. També es poden conèixer millor els dos projectes als quals l’ACO ha fet l’aportació solidària el darrer any: Acció Solidària contra l’Atur i la Fundació Prolibertas. També parem atenció als 75 anys del moviment germà, l’HOAC. Per últim, ens fem conscients de la proliferació de plàstics d’un sol ús i les iniciatives per reduir-lo.
En aquest número també s’encarta el darrer document formatiu Creixem, «Pandèmia i salut mental».
Salillum es publica en català i també hi ha una edició en castellà (Luzysal). S’editen dues revistes a l’any que s’envien per correu postal a tota la militància i simpatitzants de l’ACO i també a totes aquelles persones que se’n subscriguin. La Comissió de comunicació de l’ACO és la responsable de la publicació, que també compta amb un Consell Editorial que proposa les principals línies de contingut.