Please enable JS
Els militants Jordi Soriano i Carlos Argueta en una de les visites que han fet a El Salvador.

Viatge a El Salvador per la beatificació de Rutilio Grande

Dos militants de l’ACO, membres dels Comitès Óscar Romero, comparteixen l’experiència

febrer 11/Joan Andreu Parra/

El 22 de gener passat va ser beatificat Rutilio Grande, sacerdot jesuïta d’El Salvador que va ser martiritzat el 12 de març de 1977. És conegut que la mort d’aquest amic va ser un dels detonants de la conversió de l’arquebisbe de San Salvador, monsenyor Óscar Romero, que ja és sant. A banda, també van ser beatificats Cosme Spossoto, Manuel Solórzano i Nelson Lemus.

Durant aquests dies, una delegació dels Comitès Óscar Romero de l’Estat espanyol hi va anar a El Salvador (amb una petita incursió a Guatemala), entre els quals dos militants a l’ACO: Jordi Soriano Márquez (al qual entrevistarem a l’espai radiofònic Llevat dins la pasta de Ràdio Estel el proper 16 de febrer a les 20.40 h) i Carlos Argueta.

A l’enllaç podeu consultar les petites cròniques diàries que Jordi Soriano ha compartit per whatsapp amb diferents persones. I també un article de Joaquín Sánchez, capellà i consiliari de l’HOAC-Múrcia que formava part del grup: https://www.noticiasobreras.es/2022/02/el-salvador-la-memoria-martirial-frente-al-olvido/Altres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE