Please enable JS
El bisbe Sergi Gordo als estudis de Ràdio Estel atenent les preguntes de la Pastoral Obrera de Catalunya.

Bisbe Sergi Gordo: «Per ser llevat dins la pasta hem d’estar ben units a Crist»

Nova temporada de l’espai radiofònic de la Pastoral Obrera de Catalunya a Ràdio Estel

setembre 08/Joan Andreu Parra/

L’espai de ràdio Llevat dins la pasta ha iniciat una nova temporada (la quarta) a Ràdio Estel convidant al bisbe Sergi Gordo, auxiliar de l’arxidiòcesi de Barcelona i responsable de la Pastoral Obrera a la Conferència Episcopal Tarraconense. L’espai radiofònic de la Pastoral Obrera de Catalunya comença aquesta temporada en el marc del programa Sense distància, dirigit i conduït per Ignasi Miranda, i es podrà sentir tots els dimecres cap a les 18.25 h i també es podrà recuperar al web de Ràdio Estel o a la plataforma Ivoox (https://www.ivoox.com/podcast-llevat-dins-pasta_sq_f11013703_1.html).

En l’entrevista, el bisbe Sergi ha mostrat la seva preocupació per la precarietat laboral (especialment l’atur juvenil i els treballadors pobres) i ha defensat la necessitat d’un treball digne i salaris justos. També ha agraït l’acompanyament i el coneixement dels moviments de Pastoral Obrera que està fent els darrers cinc anys, tot prenent el relleu del bisbe Sebastià Taltavull i altres que el van precedir. També ha destacat la plena vigència del document programàtic La Pastoral Obrera de tota l’Església, que els bisbes de la Conferència Episcopal Espanyola van aprovar unànimement fa 28 anys, gràcies a la perseverança del bisbe Antonio Algora, ha recordat.

El bisbe Sergi també ha apreciat l’espiritualitat de la Pastoral Obrera amb eines com la Revisió de Vida o l’estudi dels textos de la Doctrina Social de l’Església. Podeu sentir l’entrevista al bisbe Sergi a l’enllaç: https://www.radioestel.cat/app/uploads/2022/09/20220907-LLEVAT-DINS-LA-PASTA-SERGI-GORDO-BISBE.mp3Altres articles