Please enable JS
Seminari de l'MMTC a Àvila l'any 2017.

Es busquen candidats per la renovació de responsables al Moviment Mundial de Treballadors Cristians (MMTC)

S’admeten candidatures a tresorer i secretari/a

febrer 10/Joan Andreu Parra/

El Comitè de l’MMTC està format per president i presidenta, tresorer, consiliari i secretari/a (aquest últim és un lloc de treball remunerat).

ACO formem part del Moviment mundial i, periòdicament, cada 4 anys, cal renovar les responsabilitats. Se’ns fa una crida a que tots els militants dels moviments que en formem part, puguem presentar algú/na candidat/a per fer possible aquesta renovació.

El més urgent ara és la responsabilitat de tresorer que, per qüestions legals, ha de ser imperativament  d’un moviment europeu. Es busca un militant que tingui coneixements de comptabilitat, a nivell de fer balanços i pressupostos, presentació dels comptes, fer seguiment de les quotes, així com gestions amb l’administració belga. Tenir domini en el tema informàtic i que parli francès i a ser possible amb coneixements d’anglès.   

També es busquen candidats/es pel lloc de treball de secretari/a. Es una feina de coordinació i organització a nivell mundial, contacte amb tots els moviments, disponibilitat per viatjar. Que parli almenys anglès o francès i que tingui un bon domini de les tecnologies informàtiques i capacitat per treballar en equip.

El Seminari-Assemblea MMTC serà els propers del 24 al 31 de març a Lourdes (França) i en aquesta assemblea s’haurien de poder escollir els nous responsables.

Si algú/na pot presentar-se, que es posi en contacte per email o telèfon amb la coordinadora de l’ACO.Altres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE