Please enable JS

Prenent el pols a les diferents realitats d’ACO

Comitè General Extraordinari el passat 10 de gener

gener 14/Admin/

Els responsables de les diòcesis, zones i comissions de treball de l’ACO juntament amb el Comitè Permanent van trobar-se el passat dissabte dia 10 de gener per fer un Comitè General Extraordinari. La jornada va començar amb la xerrada “La fe en Jesucrist fa néixer en nosaltres l’Evangeli”, a càrrec de Josep Jiménez Montejo. Entre altres, es van explicar les diferents qualitats de la fe, amb el suport de diverses citacions evangèliques. Aquest material, que pot ser útil per treballar la prioritat d’enguany, us el facilitarem en properes edicions de l’e-butlletí.
Els diferents responsables van tenir un espai per reflexionar sobre com se senten fent aquest servei, quins són els reptes per aquest curs i valorar els espais que es donen per revisar els actuar de les revisions de vida. Les comissions de comunicació, formació i internacional van explicar els objectius que s’han marcat per aquest curs.
Per últim, també es van aprovar els objectius de l’ACO. Un cop ajustada la redacció, us els farem arribar.
Pedro Lara, responsable de la diòcesi de Còrdova i Sílvia Fuentes, responsable de la zona de Madrid, es van quedar un dia més per assistir a una jornada formativa a càrrec de Jaume Gubert.Altres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE