Please enable JS

Programa de la Jornada General 2013

Programa

octubre 09/ACO/

Un any més volem convidar-vos a participar en la Jornada General del 12 d’octubre, però aquest cop amb un motiu més de celebració. L’ACO compleix 60 anys (1953-2013).

Aquesta jornada volem que sigui, a més d’una jornada que ens ha de donar empenta per començar el curs, una jornada de celebració i d’homenatge als fundadors i fundadores de l’ACO, militants i consiliaris que ens han donat, i molts continuen donant-nos, la seva experiència i profunditat de fe i consciència obrera. És per això que creiem que és de justícia agrair-los tot el que han fet pel Moviment, l’Església i el Món Obrer durant tant de temps.

Com ja sabeu els quatre anys de presidència d’en Xavier acaben el 12 d’octubre. Ens acomiadarem d’ell agraint-li el servei que ha fet al Moviment, la seva dedicació i la seva manera de fer.

La votació per a l’elecció del nou president es farà al llarg de la Jornada, des de les 10,30 fins les 14 hores, i està previst fer la proclamació sobre les 16,30 hores. En el moment de fer aquest programa encara no tenim cap candidat.

La ponència de la jornada versarà sobre la Prioritat que treballarem enguany: La dignitat de la persona. Aquesta prioritat ha estat fruit de la feina feta als grups el curs passat, un treball intens que tots i totes vam fer al llarg del curs, i que finalment es va debatre al passat Consell. Aquestes prioritats seran el fil conductor dels propers tres anys.

Us desitgem una bona Jornada General, posant en mans de Déu el nostre treball, les nostres esperances, les nostres necessitats i les de totes les persones amb què fem camí.

Comitè PermanentAltres articles