Please enable JS

Un curs marcat per l’absència de presidenta

El Comitè Permanent valora la pregària fraterna i el recolzament mutu

juliol 18/Joan Andreu Parra/

La pregària amb què s’inicien les reunions periòdiques del Comitè Permanent ha estat un dels espais més valorats en aquest curs que finalitza. En la valoració de curs el Comitè Permanent ha constatat les dificultats a què ha hagut de fer front per l’absència de presidenta, però també com se sent cohesionat i animat amb “les responsables del Comitè Català que manifesten que les reunions les ajuden a no defallir, que es troben acollides i que aprenen”, va ressaltar el president, Jesús Jiménez.

El consiliari general, Josep Jiménez Montejo, que ha estat present en les diverses reunions de consiliaris de zona que s’han fet, subratlla que “s’ho prenen molt seriosament i aprecio molt l’estimació i contemplació que els consiliaris tenen dels militants. Estimen el moviment”. També va destacar la disponibilitat de la gent al cridar-la per participar en alguns actes.

El president, Jesús Jiménez, va lamentar que aquest curs “no s’ha pogut fer l’acompanyament de les zones que caldria, per manca de presidenta” i, a la vegada, ha remarcat que ha gaudit de les visites als militants de les diòcesis d’Alacant, Còrdova i Madrid: “Són molt importants, ja que es veu l’empenta i la fermesa que tenen”. També va recordar que hi ha l’assignatura pendent de mitigar la situació de sobrecàrrega laboral de les treballadores del moviment.

El responsable de comunicació, Joan Andreu Parra, va coincidir amb el president que l’objectiu principal del Comitè Permanent pel curs vinent és “fer un bon Consell. Ja què és un moment per parar-nos, mirar enrere per projectar cap endavant, estimar-nos i recolzar-nos”. També va subratllar que aquest curs està costant que els grups aportin el que han treballat de la prioritat.

La secretària, Marilia Sanz, va destacar que se sent “respectada i tractada amb confiança i cordialitat” i que ha de conviure amb una sobrecàrrega de feina. També va aportar el tema de la renovació de la coordinadora: “Sento dir a la Celia que s’aproxima la seva marxa. La figura del coordinador és fonamental (...) per tant, el procés de busca, selecció, haurà de ser molt curós”, va dir.

La coordinadora, Cèlia Santiago, va admetre que aquest ha estat un curs de molts canvis i especialment cansat. El fet d’haver de fer més viatges a les coordinacions del MTCE o l’assistència a diverses coordinacions diocesanes han ocupat més temps que s’hauria necessitat per haver estat més present a les zones. “De cara al proper curs, el meu objectiu seria treballar pel Consell amb moltes ganes i tota la meva força per posar al servei dels militants tot el que he après durant aquests anys”, va finalitzar la Cèlia.Altres articles


Últims articles
Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE