Humanitzar i Evangelitzar el Món del Treball

El passat 10 i 11 de juny va tenir lloc a Braga (Portugal) el XVIè Congrés Nacional de la LOC / MTC.

Sota el lema: Humanitzar i Evangelitzar el Món del Treball, es van reunir els delegats i delegades dels equips de base i diocesans del moviment germà.

Al Congrés es van aprovar les línies d'orientació per als propers tres anys. Aquestes línies van sorgir de les Revisions de Vida proposades pels equips de base i dels equips diocesans i per les conclusions que van extreure de la Trobada Nacional de Coïmbra.

Després de l'aprovació per unanimitat de totes les línies d'orientació, es va procedir al nomenament dels càrrecs de coordinador i vice-coordinador, donant-se la circumstància que més que un nomenament va ser una renovació, ja que les persones que es van presentar van ser les mateixes que han estat en el càrrec els últims tres anys: José Paixão i Glòria Fonseca (en arxiu adjunt podeu trobar el comunicat amb les conclusions del Congrés, en portuguès).

En el transcurs de l'Assemblea es va llegir la carta que el nostre president, Jesús Jiménez, els va fer arribar. Com sempre que participem en alguna de les trobades del moviment germà de la LOC, hem d'agrair la acollida i l'afecte amb què ens tracten.

COM CONNECTAR-NOS

ACO ACCIÓ CATÒLICA OBRERA
C/Tapioles, 10 2n, 08004 Barcelona
hola@acocat.org
93 505 86 86

APUNTA'T A L'E-BUTLLETÍ

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per provar si vostè és un visitant humà i així evitar l'enviament de correu brossa.