Please enable JS

Transmet el missatge! ‪#‎ViulaJOC‬

juliol 04/Jesús Jiménez/

El passat 18 de juny a la casa de colònies Artur Martorell de Calafell, la JOC Nacional de Catalunya i les Illes va realitzar el seu XVè Consell Nacional amb el lema: Transmet el Missatge: viu la JOC.

Vam respondre a la seva invitació amb una visita curta.

Tant pel lema com per la dinàmica pròpia del Consell és fàcil deduir que els joves de la JOC pateixen les conseqüències de les crisis que vivim, que per fer front a aquesta situació continua sent vàlid el que Cardijn deia: "l'única manera de superar aquesta contradicció és l'organització dels propis joves en el si de l'Església". Fent referència, també, a la precarietat que vivien ja els joves el 1925.

Us animo a preguntar-nos de quina manera podem ajudar els joves cristians a transmetre el missatge de l'Evangeli als altres companys de vida i, també, a pregar per ells per tal que els propers anys visquin la JOC des dels objectius marcats en aquest consell.



Altres articles


Som la Rocío Elvira, en Jordi Soriano (presidents), l'Àngela Rodríguez (coordinadora general) i en Pepe Rodado (consiliari general), les persones que formem el Comitè Permanent de l’ACO.

Periòdicament escriurem en aquest blog col·lectiu per explicar què fem i què pensem. 

Volem acostar-vos l’experiència d’estar al davant del moviment durant el temps que ens heu confiat. Us mostrarem la cuina i els fogons, allò que habitualment no es veu: la coresponsabilitat, la il·lusió, com ens amarem de tots vosaltres i també el cansament, la convivència amb altres responsabilitats i com recuperem forces. Tot plegat, us ho anirem explicant a cau d’orella.