Mediateca

Salillum n. 4

El quart número de Salillum inclou un reportatge de l’Òscar Muñoz sobre el repartiment del treball i la renda garantida, possibles noves respostes a un mercat laboral que presenta signes d’esgotament. L’entrevista la protagonitza el president de l’economia social a Espanya i Europa, Juan Antonio Pedreño. Ens parla de cooperativisme, economia social i les possibilitats reals que té una altra manera de fer empresa on el valor de la persona és allò que importa. 

L’acció transformadora dels militants podrem objectivar-la en l’article que Montse Forcadell ha preparat sobre un voluntariat en què es forma en oficis a immigrants. El Lloc de la Dona i Sicar són dos projectes de suport a les dones que les congregacions de les oblates i les adoratrius tiren endavant.

També hem reservat un espai important al moviment germà de la JOC: en Josep Maria Romaguera ens explica de primera mà el Consell Internacional de la CIJOC que va tenir lloc aquest estiu a Seül i la nova presidenta de la JOC, Lorena Cabrera, ens explica com afronten el curs que comença.

La Roser Solé, del Col·lectiu de Dones en l’Església, i la Maria Bargalló ens comparteixen allò que els ressona amb el lema d’aquest nou curs “Jo faig que tot sigui nou”.  

El Dossier és un treball intens dedicat a la pregària. En Quim Cervera ha coordinat la participació de vàries persones que, des de les seves tradicions religioses, ens confien allò que significa i els aporta la pregària des de la seva fe.

La revista es tanca amb un article de l’Àngela Rodríguez sobre el consum conscient i responsable, amb diverses propostes, oportunes en aquestes dates de Nadal que s’acosten.

Feu clic aquí per descarregar l'arxiu.

Autor: ACO

Any de publicació del document: 2016

Adjunts:

Trobes a faltar algún document? Vols fer cap suggeriment?

Escriu-nos a comunicacio@acocat.org

SUBSCRIU-TE
A SALILLUM

Rebràs dues revistes a l'any i ajudaràs a anunciar Jesús en el món del treball per menys d'1€ al mes.

COM CONNECTAR-NOS

ACO ACCIÓ CATÒLICA OBRERA
C/Tapioles, 10 2n, 08004 Barcelona
hola@acocat.org
93 505 86 86

APUNTA'T A L'E-BUTLLETÍ

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per provar si vostè és un visitant humà i així evitar l'enviament de correu brossa.