Mediateca

Salillum n. 5

El cinquè número de Salillum inclou un reportatge de l’Àngela Rodríguez sobre el futur de les pensions, en un moment de debat intens. L’entrevista la protagonitza l’economista Miren Etxezarreta. Ens parla de com veu el futur del treball, de les noves economies, de fiscalitat, del poder popular...

L’acció transformadora dels militants podrem objectivar-la en l’article sobre la proposta de treballar la interioritat que ens fa Camí Endins. Coneixerem, també, les Llars del Seminari de Lleida —projecte al qual l’ACO ha fet l’aportació solidària d’aquest curs— de la mà de la seva directora, Montse Claveria.

També hem reservat un espai per parlar de les trobades dels Moviments Populars amb el Papa i per conèixer el moviment germà del MIJAC. El bisbe de Tánger, Santiago Agrelo, participa amb un article d’opinió profètic i el pare Josep Maria Canals, de la Cartoixa de Montalegre, ens comparteix allò que li ressona amb el lema «Jo faig que tot sigui nou.»  

El Dossier està dedicat a l’educació. La Montse Forcadell i en Joan Andreu Parra s’endinsen en aquest moment de canvis a l’escola, amb l’aportació de dues educadores, la Lluna Sepulcre i la Mercè Basté, que ens donen el seu testimoni des d’una escola d’Educació Viva i Activa i des d’una Unitat d’Escolarització Compartida.

La revista es tanca amb un article sobre la cooperativa L’Olivera en què coneixerem millor en Carles de Ahumada, el seu director.

Feu clic aquí per descarregar l'arxiu.

Autor: ACO

Any de publicació del document: 2017

Adjunts:

Trobes a faltar algún document? Vols fer cap suggeriment?

Escriu-nos a comunicacio@acocat.org

SUBSCRIU-TE
A SALILLUM

Rebràs dues revistes a l'any i ajudaràs a anunciar Jesús en el món del treball per menys d'1€ al mes.

COM CONNECTAR-NOS

ACO ACCIÓ CATÒLICA OBRERA
C/Tapioles, 10 2n, 08004 Barcelona
hola@acocat.org
93 505 86 86

APUNTA'T A L'E-BUTLLETÍ

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per provar si vostè és un visitant humà i així evitar l'enviament de correu brossa.