Mediateca

Salillum n. 6

El sisè número de Salillum inclou un reportatge sobre les noves entitats parasindicals (Las Kellys, Sindicat de Manters...) que estan naixent en defensa de treballadors precaritzats i la disjuntiva en què es troben els sindicats tradicionals. També comptem amb un article d’opinió sobre com pregar des de la realitat de la religiosa Pepa Torres Pérez. L’entrevista la protagonitza la cantant Lídia Pujol: ens parla de la seva experiència de viure en solitud, de com viu el fet artístic i ens obre el cor a la seva espiritualitat. 

L’acció transformadora dels militants podrem objectivar-la en l’article sobre la visibilització de les violències masclistes que fa Quiteria Guirao des de Teixit de Dones de Mataró. Coneixerem, també, la petjada que han deixat els capellans obrers de Montcada i Reixac, amb Sebas Heredia al capdavant.

També hem reservat un espai per parlar dels 50 anys del Moviment Mundial de Treballadors Cristians i per conèixer el moviment germà de la GOAC. El Dossier està dedicat al laïcat. Quim Cervera ha parlat amb quatre laics i laiques que ens aporten la seva experiència de servei a les parròquies. La revista es tanca amb un article sobre la cooperativa de telefonia Som Connexió.

Feu clic aquí per descarregar l'arxiu.

Autor: ACO

Any de publicació del document: 2017

Adjunts:

SUBSCRIU-TE
A SALILLUM

Rebràs dues revistes a l'any i ajudaràs a anunciar Jesús en el món del treball per menys d'1€ al mes.

Trobes a faltar algún document? Vols fer cap suggeriment?

Escriu-nos a comunicacio@acocat.org

COM CONNECTAR-NOS

ACO ACCIÓ CATÒLICA OBRERA
C/Tapioles, 10 2n, 08004 Barcelona
hola@acocat.org
93 505 86 86

APUNTA'T A L'E-BUTLLETÍ

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per provar si vostè és un visitant humà i així evitar l'enviament de correu brossa.